Строеж без указателна табела и плътна ограда

Публикувано в категория Сгради/строежи - Извършване на строителни и ремонтни дейности без плътна ограда и информационно-указателна табела

Строеж без указателна табела и плътна ограда

Строеж без указателна табела и плътна ограда

Извършване на строително- ремонтни дейности без плътна ограда и информационно- указателна табела.

На ул. "Майор Томпсън" 13 се извършват строително- ремонтни дейности по подмяна на търби. Изкопите не са обезопасени с плътна ограда и липсва информационно- указателна табела. В нашия вход живеят възрастни хора, както и хора с проблеми със слуха, а също и един съсед с психични проблеми. За тях, както и за всички останали, съществува реална опасност от неприятни инциденти, особено в тъмните часове на нощта. Друг проблем е, че машините, които копаят, маневрират в зелените площи около блока и ги унищожават. Моля за проверка и за Вашата своевременна намеса за разрешаване на проблема.

Строеж без плътна ограда и информационна табела

В квартал "Студетски град", на улица Йордан Йосифов 4 зад "Мания принт" и "Джой Стайшън" има строителен обект без плътна ограда и информационна табела.

Извършване на ремонтни дейности без плътна ограда и информационна табела.

Извършване на ремонтни дейности без плътна ограда и информационна табела на ъгъла на ул. "Кирил Пейчинович" и ул. "Дамян Груев". Фирмата изпълнител на строежа е "Масив инженеринг". Моля за проверка.

Строеж без плътна ограда

На ул."Климент Денчев" 7, от строежа падат строителни материали в съседния имот.

Строеж без плътна ограда

Липсва плътна ограда на строеж на ул. "Каменно здание" и "Ралевица" в кв. Бояна, както и има наличие на незаконно изсечени дървета на територията на строежа. Информационната табела не съответства на стандарта.

Липса на плътна ограда на строеж.

Затваряне на улица за строеж, без плътна ограда.

На ул. Казбек, около № 30, зад заведение "Beso", ще бъде затворена улицата за строеж, по данни на строителите.

Моля, да не се затваря улицата, защото е еднопосочна и е единствен вход за живущите в района.

Липсва плътна ограда и се замърсява въздуха от строеж

В ж.к. "Младост 2", срещу бл.260 и парк "100 години София" на ул."Свети Киприян" има голям строителен обект без плътна ограда. Камионите излизат на пътното платно с непчистена ходова часта. Силно се запрашава околността, тъй като не се извършва поливане с вода.