Пропадане на пътя !

Пропадне на пътя точно като правиш десен завой към ВМА ! При светофара !!!

Публикувано в категория Други - Други

Дълбока дупка на пътя пред 25 то СУ.Пропадане на пътя на пресечката при бл 8 към локалното платно.Много пропаднали места по цялото локално успоредно на бул Цар Борис в Лагера.

Пропадане на пътя

Здравейте,

улица Явор на изхода на вход номер 10 на самата улица има пропадане на улизата (не дупка). С настъпването на пролетните дъждове е възможно раширянаве на пропадането на пътя и невъзможност на преминавене на коли по пътя. 

Пропадане на пътя.

На посочения адрес има пропадане на пътната настилка на три места,които са дълбоки  по 50 см.Преди две години беше извършен ремонт на мястото,но сега пак пропада.Движението на коли е невъзможно.

Пропадане на пътя

По протежение на цялата улица „Митрополит Кирил Видински“ в кв. "Лозенец" има пропадане на пътя, което е по средата на пътя.

Пропадане на пътя

Има серизоно вдлъбване на асфалта пред магазин Гастроном. Това вдлъбване беше налично и преди да бъде ремонтиран основно Кирил Дрангов през 2012. Сега от няколко месеца насам отново се усеща вдлъбването и като че ли става все по-чувствително.

Ако има фирма изпълнител на ремонта и гаранция, то би следвало тя да важи.

Пропадане на пътя

Пред блок 176 има две пропадания на пътя и около 10 дупки по метър широки , 30-40 см.дълбоки

пропадане на пътя

Пътя е пропаднал от едната страна и при всеки дъжд се образуват големи, дълбоки локви и понеже няма тротоар, като минават коли, вълните заливат пешеходците. Освен това по средата на локвата има стърчащ капак за канализацията, който не се вижда от водата и може да доведе до птп.

Пропадане на пътя

След ремонт, извършен от "Софийска вода"АД се получи сериозно пропадане на пътя, което ще направи невъзможно съвсвм скоро движението на градския пранспорт. Видимата разлика в двете нива е около 70 см. Надяваме се, общината да предприеме необходимите мерки!

                                                                               От гражданите  на Горна Баня

 

 

Пропадане на пътя

Между бул. "Ситняково" и ул. "Филип Станиславов" има пропадане на пътя.

Пропадане на пътя

Има пропадане на пътя по осевата линия в продължение на стотина метра