Изоставени строителни отпадъци

На покрива на входа ни са изхвърлени строителни отпадъци, метални парапети и огромна сателитна чиния след ремонт на съседния вход. 

Публикувано в категория Сметосъбиране и сметоизвозване - Депонирани едрогабаритни, строителни и други отпадъци

Изоставени строителни отпадъци

На тротоара и на част от пътното платно са изхвърлени стрителни отпадъци /от незаконен строеж/. Моля да бъдат почистени!

Изоставени строителни отпадъци

След ремонт на оградата собствениците на имота изоставиха строителните си отпадъци, разпилени върху тротоара. Моля да ги принудите да ги премахнат!

Изоставени строителни отпадъци

Изоставени отпадъци от ремонтна дейност върху тротоара покра детската градина.

Изоставени строителни отпадъци

На покрива на входа ни са изхвърлени строителни отпадъци, метални парапети и огромна сателитна чиния след ремонт на съседния вход. 

Изоставени строителни отпадъци

Множество изоставени строителни и битови отпадъци

След отстраняването на незаконните монолитни гаражни клетки, съдържанието в тях (повечето клошарски боклуци и стари автомобилни гуми) е останало на мястото си и гледката е покъртителна. Наред с това има и останали големи бетонни късове, част от въпросните клетки, които затрудняват значително придвиждането на автомобили.

Моля да бъдат организирани акции по сметоизвозването на посочените по-горе боклуци. Прикачам и няколко снимки за по-детайлно онагледяване на ситуацията.

Разрушени тротоари и изоставени строителни отпадъци

След смяна на шахти на ЧЕЗ повече от 5 дни не са отстранени щетите нанесени на тротоарите. Седи стария разбит асфалт и старите капаци на шахти и не е възстановена настилката на тротоарите.

Купчини със изоставени панели и други строителни отпадъци

Изоставени купчини със бетонови панели и други строителни отпадъци, както и много боклуци обрасли с храсти. По тях се катерят деца, качват се на близките гаражни клетки и има опасност от инцидент.

Също така при скорошното премахване на гаражни клетки от улицата зад блока останаха много отломки и бетонови отпадъци, които бяха избутани към зелените площи. 

Изоставени строителни отпадъци след ремонт на трафопост

След ремонта на трафопоста до блок 322 вх.Г, лицата които го извършиха, не извозиха създадените от тях отпадъци. 

Увредена ограда в следствие на строителни дейности, замърсяване със строителни отпадъци, пропадане на път

В следствие на строителни дейности на сграда "Анима", находяща се в гр. София, кв. Манастирски ливади - запад, ул. Ралевица (след кръстовището с ул. Българска легия, в дясно, в посока колелото на трамвай №7) е увредена оградата на сградата, в която живея (ул. Българска Легия №2б), като също така се е получило пропадане на пътното платно, което води към подземните ни гаражи. Същото е пълно със строителни отпадъци. Разговаряно е многократно със представители на строителя без никакъв резултат. Прилагам снимки.