Надвиснал счупен капак на уличен стълб

Здравейт, пред блок 222/без буква/срещу вход ,,Г"  в кв.Борово, София се намира уличен стълб с надвиснал, счупен капак, който застрашава здравето и живота на гражданите и всеки момент може да падне върху нечия глава или някой автомобил.

Моля за своевременна реакция.

Много благодарим предварително. 

Публикувано в категория Други - Други

Надвиснал счупен капак на уличен стълб

Здравейт, пред блок 222/без буква/срещу вход ,,Г"  в кв.Борово, София се намира уличен стълб с надвиснал, счупен капак, който застрашава здравето и живота на гражданите и всеки момент може да падне върху нечия глава или някой автомобил.

Моля за своевременна реакция.

Много благодарим предварително. 

Опасно надвиснал уличен стълб

Стълб на уличното осветление е надвиснал над улица Гео Милев. Толкова много е изкривен, че може да падне всеки един момент и да убие човек. Номера на стълба е 211918

Счупен стълб на улична лампа, надвиснал над пешеходците

Счупен уличен стълб

На ъгъла на улица Капка и улица Сърнела при блок 8 има счупен уличен стълб от 3 месеца

Счупен уличен стълб(за осветление)

Допълнение към Сигнал №58926/ СОА17-КЦ01-19275/ 14.08.2017 12:39:10

Пъвият сигнал , който подадох за въпросния проблем е от 12.07.2017. След точно 2 месеца проблемът не е оправен. Последният отговор , който получих "Чака се становище от фирмата, поддържаща осветлението в района." е тотално незадоволитен. За какво становище говорим след като стълбът е счупен и откраднат?! Вижте снимките, заповядайте вечер да се разходите из тъмнината и счупените бодрюри и " безтротоарие" за какво плащаме данъци.... 

 

Счупен уличен стълб(за осветление).

На приложената снимка може да видите счупеният стълб от тежкотоварните камиони в квартала. Стълбът беше счупен , а след това изчезна напълно. Резултататът е ,че вечер няма осветление по ул. 21-Век, за тротоари нямам смелост да помечтая... На снимката може да видите състоянието на бордюра.

Счупен уличен стълб за осветление

Пред сградата на ЕС с административен адрес: гр. София, р-н Слатина, ж.к. Яворов, бл. 45, е счупен уличен стъп за осветление. Преди 7 години уличният стълб е блъснат от камиона за сметоизвозване и към момента не е оправен и ремонтиран. Поради тази причина, пред входа е много тъмно. Моля да се предприемат действия по ремонтирането на стълба с осветителното тяло. 

Счупен уличен стълб и осветително тяло от извършен ремонт

Здравейте,

Председател съм на ЕС на бл.127 в ж.к. Надежда - 1 част, съседи ме уведомиха за следното и след като лично се уверих Ви пиша.
През месец октомври в гр.София, ж.к. Надежда - 1 част, в близост до бл.127 беше извършен цялостен ремонт на ново спортно съоръжение за извършването на ремонта е било необходимо да бъде прокаран ТОК за осветлението на игрището (баскетболно). При прокарването на електричеството се извършиха изкопни действия от страна на фирмата изпълнител и след извършване на тези действия е логично, че трябва да бъде възстановената горната част на настилката с нова, ако има разрушаване и съответно, ако има щети да бъдат възстоновени за сметка на фирмата. Така на ул.Кирил Дангов и ул. Демир Капия до магазис "S-Mart" има два улични стълба за улично осветление и същите бяха в изправност и светеха, при извършването на изкопните действия от страна на фирмата - изпълнител, единия стълб е деформиран (изкривен от удар) и съответно, светещото тяло е счупено и не работи, а точно до самия уличен стълб има и шахта която работниците от фирмата направиха за да прокарат кабели за осветлението на новото спортно съоражение.
Към днешна дата 11.11.2015г. уличния стълб не е подновен с нов и е деформиран, както също не е подновена уличната лампа върху стълба и не свети. 
Поради което моля, да бъде извършена проверка в кратки срокове и да бъде възстановено осветлението на описания стълб.

Счупен капак на уличен контейнер

Здравейте,

Капакът на този уличен контейнер от близо три месеца се намира в това състояние.

Това обстоятелство явно не прави особено впечатление на сметоизвозващата фирма.

Би било добре контейнерът да се подмени, тъй като поставянето на счупения капак върху тротоара не решава проблема.

Изпращам снимка.

Благодаря за вниманието.

 

Липсващ капак на уличен стълб

Уличният стълб, посочен на снимката, който се намира точно до спирка "бл. 350" на 111, в посока Люлин, е с липсващ капак. Моля да бъдат взети мерки.