огромни дупки на уличното платно ,които са предпоставка за ПТП

 Подобни огромни дупки има и пред бл.5 ,и пред бл.4.......и почти в целия квартал

Публикувано в категория Други - Други

огромни дупки на уличното платно ,които са предпоставка за ПТП

 Подобни огромни дупки има и пред бл.5 ,и пред бл.4.......и почти в целия квартал

На ул Теменуга срещу Паза Слатина има огромни дупки, които са предпоставка за ПТП

Две огромни дупки на улицата, които са предпоставка за сериозно пътно-транспотно произшествие

На посоченото на картата място от две години има две огромни дупки, едната от които е с размери 1х2 м и дълбока най-малко 40 см.

Миналата година продължението на тази улица в посока към пазара се ремонтира, но на тези дупки внимание не се обърна.

В момента тече ремонт на същата улица, но отново на участъка преди пазара, а този участък от 150 м. не се ремонтира и дупките остават.

Поради тези дупки през улицата може да премине само една кола и непрекъснато има задръстване и риск за пешеходците, които в този участък трябва да се движат по платното поради спрели на тротоара коли.

Моля да се нареди на ремонтиращите в момента да извършат  речонт и на този малък участък.

Огромни дупки на пътното платно,предпоставка за ПТП

Дупки на пътното платно в следствие на натовараемостта на улицата и обходните маршрути порадш строежа на метрото. Оцразува ли са се множество дълбоки дупки,които са предпоставка да ПТП.

Огромни дупки на пътно платно създаващи предпоставка за ПТП

Огромни дупки на пътно платно създаващи предпоставка за ПТП

Огромни дупки в уличното платно

Преминаването по улицата изисква офроуд машина или лек бронетранспортьор. Остатъците от асфалт причиняват повече проблеми, от колкото решават

Огромни дупки в уличното платно

На ул. Марин Големинов са зейнали 4-5 големи дупки (дълбоки по над 15см), правещи минаването трудно, а понякога и невъзможно (предвид паркиращите коли)

Огромни дупки на уличното платно

От около един месец на уличното платно след кръстовището с ул. Подуево посока бул. България се отвориха огромни дупки. Като се вземе предвид, че от двете страни на платното има постоянно паркирани автомобили движението е безкрайно затруднено с реална опасност от настъпване на ПТП, особено в час пик. Есента на 2014 год. беше направен опит за изкърпване на част от дупките, но ремонта им беше крайно некачествен поради факта, че след един месец отново се отвориха същите дупки.

Огромни дупки в уличното платно

На ул. Райко Жинзифов, точно преди да се слее с ул. Яков Крайков, напречно на шосето има поредица от няколко дупки, които стоят там от години и стават все по-опасни. Други дупки в квартала се запълват периодично, но на тези като че ли умишлено не се обръща внимание. От скоро вече станаха толкова големи и дълбоки, че е невъзможно колите да преминават през тях, без да влизат вътре. Моля, обърнете им внимание преди да започнат да се чупят коли.