Няма улично осветление

Публикувано в категория Улично осветление - Неработещо улично осветление в цели квартали или улици

Няма улично осветление, няма маркировка, няма банкети и ориентири за движение, твърде много дупки и неравности по цялото пътно платно!

Здравейте!
Искам да сигнализирам за НЕ нормална обстановка по цялото трасе от кв. Бенковски до с.Световрачене

Целият път е осеян с дупки, няма никакво улично осветление, няма маркировка ( нито средна разделителна линия, нито линия за край на платното за движение). В този период от годината по пътят има страшно големи мъгли, заледява се пътя и придвиждането става НЕОПИСУЕМО ОПАСНО. 

Моля вземете мерки, ако не за друго то поне за маркировка !!!

Няма улично осветление, няма маркировка, няма банкети и ориентири за движение, твърде много дупки и неравности по цялото пътно платно!

Здравейте!
Искам да сигнализирам за НЕ нормална обстановка по цялото Чепинско шосе.

Целият път е осеян с дупки, няма никакво улично осветление, няма маркировка ( нито средна разделителна линия, нито линия за край на платното за движение). В този период от годината по Чепинско шосе има страшно големи мъгли, заледява се пътя и придвиждането става НЕОПИСУЕМО ОПАСНО. 

Моля вземете мерки, ако не за друго то поне за маркировка !!!

Няма тротоар!!! Няма осветление!!! Няма детска градина!!! Няма зелени площи!!! Няма училище!!!

Прекарах по-голята част от живота си като пешеходец, даже и книжка нямам! Днес за пореден път се убедих, че просто СО иска да принуди и мен да се кача на кола, напук на "зелената политика", която води! Е, мисля, че вече всички хора, с които спорех по изборите, че зелените идеи на Г-жа Фандъкова са само предизборен трик, вече се убедиха в думите ми!Опитвате се да ни наложате изкривената си представа за нормалност, която е абсурдна за европейска столица в 21 век и то с претенции да кандидатства за "Европейска зелена столица"!!!

Ще ви кажа мен лично какво ме мотивира - личицето на детенцето ми, което прибирайки се пеша от градина, всяка вечер мирише на дим и сажди. Мотивира ме, че излизайки навън започва да кашля, защото си имаме строежи, които никой не се сеща да опакова в найлон както се прави в Европа, защото си имаме бетонов възел и неасфалтирани улици, защото няма политика за задължителни филтри на дизеловите коли...
Гарантирам ви, че един ден децата ни ще ни поискат сметка защо нищо не сме направили!

Няма тротоари, няма и улично осветление

От 2 год. няма улично осветление на ул. Боровец кв. Стрелбище,въпреки сигналите до Улично осветление ЕАД.

Не изградено улично осветление на главен път ул.Суходолска а в прека която дори няма асвалт има изградено улично осветление!

На ул.Суходолска и ул.765 която е пресечна на суходолска е с изградено улично осветление, но няма дори асвалт на път а на самия главен път ул. Суходолска след 100м. посока околовръстното шосе  уличното осветление приключва след 100метра!

По цялото протвжение на улица Нестинарка липсва улично осветление. Сигнал с номер 154147 вече бе подаден, но действието беше само препредаване на ДЗЗД "Улично осветление".Към днешна дата няма резултат

По цялата улица Нестинарка липсва улично осветление. Сигнали вече са подавани, но от препредаването на ДЗЗД "Улично осветление" няма никакъв резултат. Липсва контрол и проверка.

Няма улично осветление.

Няма улично осветление