Работотещ фризьорски салон

Работотещ фризьорски салон в междублоково пространство на ул. "А. Чехов" 40, между вх. Б и вх. В.

Публикувано в категория COVID-19 - Нарушаване на ограниченията за работа на търговски обект

Работотещ фризьорски салон

Работотещ фризьорски салон в междублоково пространство на ул. "А. Чехов" № 40, между вх. Б и вх. В.

фризьорски салон работи

Фризьорски салон до Доминос пица

Поставяне на столове, непозволяващи паркиране на позволени места без да притежават табели за служебен абонамент.

незаконно работещ фризьорски салон

Искам да подам сигнал относно обект - студио за красота, находящ се в с.Чепинци, район " Нови Искър", ул." Стара планина" 23 (на ъгъла с ул."Напредък"). Въпросният господин М.... В..... не дава касови бележки. Помещението, в което се работи няма минималните квадратури за такава дейност, няма и документи (разрешение за строеж, удостоверение за ползване), удостоверяващи, че е с такъв статут. Най-вероятно няма и подавано заявление за работно време. Моля да се направи проверка относно законното функциониране на въпросния търговски обект с цел безопасното му изпозване от гражданите.

Незаконен фризьорски салон в апартамент

На ул. "Сливен“ №8, ет.6, ап.24 апартаментът функционира като фризьорски салон ежедневно от сутрин до вечер /7.00ч.-19.00ч./, с което се нарушава спокойствието на живущите.

Моля за Вашата проверка дали дейността е законосъобразна!

Денонощен фризьорски салон или нещо друго?

От въпросният салон денонощно се вдига шум. През деня от клиенти и живущите в него, а нощно време се ползва за сбирки, купони, празненства и други. Освен това вратата на салона е постоянно отворена и се носят разни миризми не само на фризьорски парфюми но и на цигарен дим, дим от наргиле и разни други манджи. Прозореца на спалнята ми е над въпросната врата, не мога нито да проветрявам нито да спя. Принудени сме и в най-големите жеги да го държиме затворен. При нас живее и малко дете, което също се измъчва.

Вратата на салона се ползва и като вход за влизане и излизане от обитателите му, след края на работното му време, а би трябвало да е заключена от вън и да не може да се отваря от вътре.

Приложените снимки са от изминалата нощ, 09.08.2019г. около 00,30 ч. когато пристигна патрул на 3 то РПУ и предполагам им беше съставен предупредителен протокол.

Виж и ЗАКОН ЗА УСТРОЙСТВО НА ТЕРИТОРИЯТА. Чл. 38. (1-4) ...И може ли да се живее в помещение което не е жилищно?

Липсващи плочки върху тротоар близо до фризьорски салон

Липсващи плочки върху тротоар близо до фризьорски салон

Изключително занемарен вид на касовия салон

Фасове, чашки от кафе и празни бирени бутилки, мръсни витрини с графити. Мислите, че това е запустял частен имот. Нищо подобно! Това е фасадата на паричния салон на ул. "Ген. Й. Гурко" № 12. Всяка година по веднъж посещавам салона, за да си платя коректно данъците и всяка година изглежда неугледно. Но днес помислих, че салонът е закрит. Такава мръсотия и незаинтересованост са свидетелство само на едно - слаба организация. Недопустимо е общината да допуска с години това безобразие. Изпращам ви снимка. В дъното, на едно по-чисто ъгълче са седнали работнички от чистотата на метлите и кофите си, пушат си цигари и разговарят със служител, вероятно от общината. Нямат време  да почистят перваза на витрината или може би това не е тяхна работа, защото мръсотията не е на тротоара. Но и да бях я съборила на тротоара, пак щеше да си остане там, както ще останата там и фасовете на самите работнички по чистотата.

Салон Неглиже работи въпреки карантината

Салона работеше вчера,  служителите бяха без маски 

Граж превърнат в салон за кучета до детска градина

Здравейте,

На улица Лисец номер 6 един от гаражите е превърнат в салон за подстригване на кучета Serdika Groom. Салона е точно срещу спалните помещения на детската градина и детето ми е споделяло, че по цял ден кучета лаят, хора говорят/викат тъй като си седят отвън да си клюкарят, пушат си цигари което влиза през прозорците или също клиенти чакащи кучетата си вдигат много шум и много коли. Всичкото това определено пречи на децата тъй като те не се съобразяват колко е часа. А и от живущи около обекта съм говорила и те също потвърждават това и, че работата и събота и неделя и понякога и много късно случвало се е и към 23часа. Както и да е не мисля, че посредствено до детска градина или под прозорците на хората трябва да лаят кучета по цял ден и да се вдига такъв шум!