Пропадане на настилката

Публикувано в категория Други - Други

пропадане на настилката

Пропадане на настилката

Пропадане на настилката на ул. "Добри Войников". Моля да бъдат взети мерки и проблемът да бъде отстранен.

Пропадане на настилката

Пропадане на настилката пред детска градина "Фют". Моля да бъдат взети мерки и настилката да бъде възстановена.

пропадане на настилката

Има дълбоко пропадане на пътната настилка.

Пропадане на настилката

Силно пропадане на пътната настилка. С времето се увеличава значително.

Пропадане на настилката

Близо до изхода на подлеза на Орлов мост към Княжевската градина има голямо пропадане на настилката, в следствие на строителните работи на метрото, което продължава да се разраства.

Моля да се вземат мерки.

Пропадане на настилката

На паркинга пред бл.208, има голямо пропадане на настилката, което прави паркинга неизползваем. Събира се дъждовна вода и е трудно пресичането на пешеходци.

пропадане на настилката

На 27.07.2015 г. подадохме сигнал на телефона на Контактния център на Столична община за пропадане на асфалта на ул. Лозенска планина, срещу № 6-12. Част от асфалта, в края на пропадналия участък е скъсан и под него се вижда дупка с дълбочина около 1 метър. По мое мнение / без да съм спуциалист, разбира се/, и съдейки по размера на пропадналия участък, размера на дупката отдолу е около 2 /два/ на 1 /един/ м. ширина и около 1 /един/ м. дълбочина. Дебелината на асфалта, който покрива тази дупка е около 1,5 - 2 см.

От деня на подаване на сигнала до този момент се обаждам 4 /четири/ пъти на телефоните на дирекция "Пътна инфраструктура", обявени на сайта на общината. В общия случай на тези телефони никой не отговаря, независимо по кое време на деня се опитваме да се свържем. В редките случай, когато успях да се свържа, ми беше обещано да получа обратна информация, за това какво е направено по сигнала ми, но до този момент никой не се е свързал с мен.

Смятам, че е въпрос на много малко време, този участък от улицата да пропадне и някой преминаващ по него да пострада сериозно. Очаквам бърза реакция от ваша страна, в противен случай, смятам да потърся правата си на данъкоплатец на други места, вклучително и да информирам медии и други обществени институции.

 

Пропадане на настилката

Пропадане на настилката пред детска градина "Фют". Моля да бъдат взети мерки и настилката да бъде възстановена.Дупката е дълбока и може да пропадне дете.

пропадане на настилката

След ремонт от софийска вода, част от пътното платно е пропаднало на мястото на кръпката.