Паднало дърво върху пешеходна алея

В ж.к. Хаджи Димитър, до вх.А на бл.16 е паднало голямо дърво, което блокира пешеходната алея пред блока. Моля спешно да бъде отстранено!

Публикувано в категория Екология. Зелена система - Паднало дърво

Паднало дърво върху пешеходна алея

В ж.к. Хаджи Димитър, до вх.А на бл.16 е паднало голямо дърво, което блокира пешеходната алея пред блока. Моля спешно да бъде отстранено!

Паднало дърво върху пешеходна алея

паднало дърво върху алея

бор  е паднал и препречва цялата алея

Паднало дърво върху алея

Има паднало дърво което препречва алеята в парка.

Паднало изгнило дърво върху алея

Прилагам снимки на паднало дърво на около 100 метра под Секвоята в посока Гара Пионер и на 100-150 метра от Руското посолство. Дървото очевидно не е било предмет на санитарната сеч за разлика от друго дърво на 5-6 метра от него, напълно здраво, до самата алея, което е отсечено.

Моля да бъдат предприети действия за премахване на падналото дърво.

Моля да бъде засилен контролът и санкциите на изпълнителите при такива пропуски и да се търси отговорност от тях при такива прояви.

Моля да бъде потърсена отговорност на служители от Столична община неупражнили контрол върху санитарната сеч и допуснали да бъде отсечено здраво дърво и да бъде оставено гнило, което в последствие пада върху пешеходна алея.


 

 

Паднало дърво на алея

Вследствие на силния вятър е паднало сухо дърво и е препречило алеята вляво от храма Св. Йоан Рилски в посока бул. Пейо Яворов. Този път пострадали хора няма, но в гората има множество сухи и опасни дървета. Докога ще продължава тази престъпна безстопанственост на белия дроб на София - Борисовата градина? Защо се изсичат ЗДРАВИ дървета в определени части на парка, а там, където се разхождат хората, гората е неподдържана от трийсет години?! 

Паднало голямо дърво на алея

В началото на Борисовата градина паднало дърво на „кучешката алея“ до площадка за игра с футболна врата, в карето между алеите на Коколандия и водещата към тенискортовете (паралелно) и перпендикулярно излизаща на ул. „Незабравка“. Дървото е на около 50 м от улицата. До дънера му има и друго опасно дърво. По алеята преминават семейства с колички, деца, много велосипедисти.

Паднало дърво препречв алея

На една от страничните алеи е паднало дърво, което сега препречва цялата алея.

Паднало дърво на алея в Борисовата градина.

Дървото препречва цялата алея към спортна зала София.

Паднало дърво блокира основана алея