Непочистване след дефекация на домашни кучета

В района на улица "Васил Друмев" 31 редовно не се почиства след дефекация на домашни кучета.

Публикувано в категория Проблеми с кучета - Непочистване след дефекация на домашно куче.

Непочистване след дефекация на домашни кучета

Здравейте,

Посоченият район е част от голямо междублоково пространство, в което има и детска площадка. Собствениците на кучета ежедневно разхождат своите домашни любимци и не почистват след тях.

Моля да бъдат взети необходимите мерки.

Също така бих искала да помоля да се означи място за разхождане на кучетата, защото рядко, но се случва, има такива на детската площадка.

Надявам се, че молбата ми ще бъде удовлетворена.

Поздрави,

 

Непочистване след дефекация на домашни кучета

Зад бл.8, 9 и 10 в кв.Борово се разхождат домашни любимци и след тях не се почиства. Моля да се направи проверка и нарушителите да бъдат санкционирани!

Непочистване след дефекация на домашни кучета

В района на улица "Васил Друмев" 31 редовно не се почиства след дефекация на домашни кучета.

Непочистване след дефекация на домашни кучета

Здравейте, 

На поляната до детската площадка се разхождат много кучета. За съжаление много голяма част от стпаните не събират екскрементите на своите кучета. Моля за съдействие да се поставят предупредителни табели.

благодаря за съдействието 

Масово проявяване на непочистване след дефекация на домашни кучета

Тъй като няма никакъв контрол, посочения проблем е обичайна практика в парка!

Изключително замърсяване поради непочистване след дефекация на домашни кучета и разхождането им без повод

Уважаема г-жо/господине, 

 Бих искала да опиша един доста наболял проблем в парк Лебеда, ж.к. Западен парк, който става все по-сериозен и неконтролируем.

 Майка съм на малко дете и почти всеки ден извеждам детето си на разходка до ЕДИНСТВЕНАТА обновена детска площадка в квартала, находяща се в гореспоменатия парк. В близост са ясла, детска градина и две училища, което го прави доста посещаем. Паркът не е с големи размери и поради това винаги има много родители с деца, възрастни хора и още повече домашни кучета, чийто стопани не смятат за необходимо да почистват след тях.

 В момента състоянието не само на тревните площи, но и на алеите е в плачевно състояние. Кучешките фекалии са на всяка стъпка, и повярвайте ми, не преувеличавам. На фона на белия сняг, гледката е още по-трагична и гнусна. Много е трудно на родителите да опазят децата си да не настъпят нечистотийте. При по-високи температури е напълно възможно да плъзнат зарази, миризмата е неминуема.

 

Освен непочистването, мнозинството от кучета се разхождат  без повод навсякъде из парка, а често са и на детската площадка. Направих си труда да проверя къде има зони за разхождане на кучета в район Красна поляна, и парк Лебеда определено не е сред тях...

 Надявам се, че ще се предприемат навременни мерки като налагане на глоби на нарушителите и справяне с проблема.

Благодаря Ви за времето и вниманието!

Поздрави!

 

 

Непочистване след дефекация на домашни кучета в следствие на липса на специални градинки за тази цел в парк "Дружба"

Непочистване след дефекация на домашни кучета в следствие на липса на специални градинки за тази цел в парк "Дружба". Масово явление в парка е собствениците да не почистват след своите домашни любимци! За радост или съжаление в парка е пълно с малки деца, които изучават света. За тях всяко нещо е интересно, дори и непочистеното аки. А от там както знаем може да се докарат доста неприятности на малките изследователи. Решението на проблема е маркиране на специали места за разходка на домашните любимци или изграждане на оградени площадки за тази цел и разбира се контрол.

Разхождане на кучета без наморници и непочистване след дефекация

В зелените площи зад и около блокове 10, 11, 12 в жк. Илинден често се разхождат домашни кучета без наморници и стопаните не почистват след тях.

Нужно е поставяне на предупредителни табелки, както в други зелени площи в града и организиране на хайки за залавяне на нарушителите.

Разхождане на кучета без намордник и каишка и непочистване след дефекация.

На ул. "Тодор Стоянов", № 1 в къща се отглеждат две огромни кучета порада Кане Корсо, които всеки ден се разхождат от собствениците си без намордник и каишка и застрашават сигурността на хората. Редовно кучетата обикалят свободно и се изхождат където им падне, а собствениците не почистват след тях. Молим за проверка и предписание собствениците на кучетата да ги разхождат на определените за целта места и със съответните атрибути! Това е доста едра и опасна порода, ако са оставени да се движат свободно би било редно поне да носят намордник и е недопостимо фекалиите на тези едри животни да бъдат оставени непочистени пред домовете на хората.

Непочистване след домашни кучета

Много хора разхождат домашните си любимци в парка привечер,но не почистват след тях и ги пускат без намордник и повод.

Моля да се вземат мерки!