Пропадане на пътя

Има опасно пропадане на пътя на ул. Паша Христова сувсем близо до кръстовището с ул. Борис Димовски в резултат от направения наскоро изкоп за свръзка на канал на новостроящата се сграда.

Публикувано в категория Пътна инфраструктура - Дупки, пропадане или издигане на настилката на пътното платно или тротоара

Дълбока дупка на пътя пред 25 то СУ.Пропадане на пътя на пресечката при бл 8 към локалното платно.Много пропаднали места по цялото локално успоредно на бул Цар Борис в Лагера.

Пропадане на пътя.

Пропадане на пътя

Пред блок 176 има две пропадания на пътя и около 10 дупки по метър широки , 30-40 см.дълбоки

Пропадане на пътя

От около седмица, на кръстовището на улица "Симеонов век" и улица „проф. Георги Павлов“ пътното платно пропадна. Оформи се дупка с дълбочина около 35-40 см и диаметър 70 см. Почти всяка вечер в дупката попада автомобил, като често по колите има щети. Живея в близка кооперация и имам видимост към мястото. Тази дупка пречи и на сметоизвозващия камион. 

Пропадане на пътя

На бул.Цветан Лазаров веднага след пешеходния светофар в посока бул.Копенхаген

Пропадане на пътя

В кв. "Кръстова вада" на ул. "проф. Марин Големинов" при № 7-А има пропадане на пътната настилка. На мястото има новострояща се сграда и най-вероятно това е спомогнало за пропадането на пътя. Дупката е голяма и доста опасна.

Пропадане на пътя

Между бул. "Ситняково" и ул. "Филип Станиславов" има пропадане на пътя.

Пропадане на пътя

Уважаеми господине/госпожо,

От месец насам текат ремонтни дейност свързани с построяване на два нови блока по-горе на улицата. Постоянно преминават камиони, които са срутили цялата улица. Моля да се вземат незабавни мерки по глобяване на тези огромни превозни средства - камиони, изхвърлящи боклуци. Не само че улицата не прилича на нищо, но и колите са надрани, тъй като улицата е тясна а камионите не са пригодени да вървят по нея.

Съшо така разполагам и с видео, показващо камионите които минават!

Благодаря

Пропадане на пътя

Паветата са хлътнали надолу преди пешеходната пътека

пропадане на пътя