Неработещо улично осветление.

Не работи уличното осветление по бул. "Витоша" в участъка от Южен парк до НДК. Моля, спешно осветлението да бъде възстановено!

Публикувано в категория Други - Други

Сигнал №486/ 01.11.2014 11:24:15 Улично осветление / Неработещи единични лампи от уличното осветление неработещо улично осветление

Сигнал №486/ 01.11.2014 11:24:15

Улично осветление / Неработещи единични лампи от уличното осветление

Неработещо улично осветление и дървета/ клони, които пречат на уличното осветление

1. В жк "Свобода" пред бл. 1, между вход А и Б една лампа от уличното осветление не работи, а между бл. 1 Вход А-блок 37 и блок 1 между вх. В и Г - през ден свети уличното осветлиние, това е на трите стълба пред блок 1 до блок 37 има и стърчащи проводници от стълбовете.

2.Уважаеми г-н кмет, Моля за оформяне на короните на дърветата в ж.к. Свобода, бл.1, пред вх.А, Б до бл.37.С цел подобряване видимостта в тъмната част на денонощието, тъй като при разлистване на дърветата те "задушават" наличното УЛИЧНО ОСВЕТЛЕНИЕ,т. е. обезсмислят съществуващото улично осветление и напразно се плаща за същото. Има ЛИПА и джанки/саморасли дървета/, на които периодично се чупят клони и падат върху преминаващите. Няма ли инспекторат или някой, който да отговаря за тези неща и периодично да се прави оглед и подкастряне на короните на дърветата, а не след като стане някоя злополука тогава да се вайкаме!
>
След като пострадат хора, в последствие да се чудим, кой не си е свършил работата и кой е виновен

Необходимо ли е да се вика телевизия за всеки преблем за да бъде решен?
> Надявам се да бъдат взети мерки от Ваша страна за
разрешаването на проблема.
> С уважение

неработещо улично осветление и осветление на пешеходна пътека

От преди Коледа не работи уличното осветление на бул. Арсеналски от №31 до №91.Не е осветена и пешеходната пътека при мис Каприз-басеин Спартак / най-вероятно са на една линия/, което е НЕПОСРЕДСТВЕНА ОПАСНОСТ за П Т П.

 

Неработещо улично осветление

В квартал Ботунец, на улица "Извор" 2, улица "Българка" 3, улица "Васил Левски" 15 и при блок 9 вх. Б уличното осветление не свети. В квартал Ботунец 2, пред вход Б на блок 4, глобуса на уличната лампа се е наклонил и може да падне всеки момент.

Неработещо улично осветление.

По ул. "Добруджа" уличното осветление не работи от 25 дни.

Неработещо улично осветление.

По ул. "Съединение" № 12 и ул. "Борис Христов" уличното осветление не реботи от три месеца.

Неработещо улично осветление.

От 2 дни не работи уличното осветление на ул. "Готен" в гр. Бухово. Моля за разрешаване на проблема.

Неработещо улично осветление.

Неработещо улично осветление в кв. "Левски" по ул. "Княгиня Косара" в карето от ул. "Поп Грую" до ул. "Баба Тонка" и ул. "Д-р Иван Селимински".

Неработещо улично осветление

В с. Мрамор, ул Иван Вазов не светят 3 лампи.

Неработещо улично осветление

На паркинга на бл.41 на ул. „проф. Иван Шишманов“ в ж.к. Хаджи Димитър има два стълба на уличното осветление, които са с изгорели крушки. Моля да се сменят.